GoWeb logotyp
GoWeb.hjälper er att producera och publicera videoklipp för din marknadsföring i sociala medier.

GoWeb.hjälper er att producera och publicera videoklipp för din marknadsföring i sociala medier.

Därför ska du använda videoklipp i din marknadsföring

Du bör definitivt överväga att arbeta med video i din content marketing. Videomarknadsföring har blivit allt mer vanligt för företag de senaste åren och det lär inte minska 2021. Korta videoklipp är nämligen väldigt bra på att väcka intresse och snabbt förmedla ett budskap samt värderingar till nya som gamla kunder.

Vi på GoWeb hjälper er att framställa samt publicera korta videoklipp i reklamsyfte för era sociala medier eller till din Yodo CMS-hemsida. Se exempel på ett videoklipp här nedanför eller besök vår YouTube-kanal där vi kontinuerligt kommer att ladda upp våra egna samt några av våra kunders videoklipp.

I ett kontinuerligt samarbete i vår tjänst Social Media Management hjälper vi till att producera och publicera korta videoklipp med ert budskap på era sociala medier. Läs mer om hur vi kan hjälpa till att sköta era sociala medier här »


Några fördelar med videoklipp i din marknadsföring:

• Rörlig bild gör att du lättare syns på nätet, det väcker intresse samt ökar faktiskt SEO:n då Google älskar videomaterial. Starta t.ex. en YouTube-kanal och du ser ganska snart att den dyker upp på Googles sökmotor på de sökord du har lagt till.

• Vi minns ofta budskapet bättre när vi får det via korta videoklipp som kortfattat och uppradat förlarar budskapet.

• För många är det enklare att hänga med i ett videoklipp än att läsa en långa texter. Observera dock att texter på din hemsida är väldigt bra för sökmotoroptimeringen.


Sugen på en kopp kaffe? Kontakta oss på GoWeb så berättar vi mer om videomarknadsföring.

Se alla nyheter »

NYHETSBREV


Fann du den här artikeln intressant? Vi postar kontinuerligt nya inlägg. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av fler artiklar, erbjudanden, tips & tricks:

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK