GoWeb logotyp
Hemsidor som är lätta att administrera, busenkelt!

Hemsidor som är lätta att administrera, busenkelt!

Det ska vara enkelt att administrera en hemsida

En hemsida ska vara enkel och kul att jobba med, det är trots allt er verksamhets digitala högkvarter och ansikte utåt.

Känner ni igen känslan när man inte vill eller orkar gå in och uppdatera hemsidan eftersom att man tycker det är för krångligt och tidskrävande? Du är inte ensam, det är tyvärr en ganska vanlig känsla bland företagare som driver egna sajter. Men faktum är att en hemsida ska vara lätt att arbeta med, det är trots allt er verksamhets digitala ansikte utåt och det är viktigt att hålla den uppdaterad. Vi på GoWeb bygger hemsidor med Yodo CMS som erbjuder ett digitalt nav med moduler men också ett lättadministrerat gränssnitt för dig som administrerar hemsidan.

Yodo CMS har ett lättanvänt och logiskt gränssnitt som, i vårt tycke, är lättare att administrera än t.ex. Wordpress. Wordpress må vara ett av världens vanligaste publiceringssystem för hemsidor, men administrationen tenderar att se olika ut beroende på vem som har byggt hemsidan. Wordpresshemsidor kan dessutom, för någon som inte är intresserad, anses som ett ganska mäktigt projekt. Det ska det såklart inte vara, eller hur?

Hemsidor som är enkla att redigera men med komplexa möjligheter

I Yodo CMS kan du enkelt och tidseffektivt redigera din hemsida med hjälp av den överskådliga administrationsdelen, där du bygger upp innehållet med ramverk och objekt, eller använder liveredigeraren och ändrar innehållet direkt på sajten. Likväl så har du all möjlighet att designa hemsidorna hur du vill samt koppla på moduler som e-handel, intranät eller nyhetsbrev för en mer avancerad hemsida. Känner du ändå att du inte vill eller har tid att uppdatera hemsidan? Vi hjälper självklart till att publicera nyheter, bild och text på er hemsida på löpande basis om ni vill det.

När du beställer en hemsida från oss ingår en kostnadsfri utbildning i publiceringsverktyget. Under utbildningen går vi igenom hur du enkelt byter ut bild, redigerar text, publicerar nyheter och skapar nya undersidor med mera, du har full kontroll! I månadskostnaden (från 95:-/mån) ingår dessutom Webbhotell, Drift, SSL, Support, Utveckling och Service.

Läs mer om hemsidor »


Sugen på en kopp kaffe? Kontakta oss på GoWeb så berättar vi mer om våra lättadministrerade hemsidor.

Se alla nyheter »

Med liveredigeraren kan du justera innehållet på hemsidan i realtid. Kontakta Go-Web för mer info.

Med liveredigeraren kan du justera innehållet på hemsidan i realtid. Kontakta Go-Web för mer info.

NYHETSBREV


Fann du den här artikeln intressant? Vi postar kontinuerligt nya inlägg. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av fler artiklar, erbjudanden, tips & tricks:

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK