GoWeb logotyp
Social media management - Webbyrån GoWeb i Gävle hjälper er med Sociala medier.

Social media management - Webbyrån GoWeb i Gävle hjälper er med Sociala medier.

Öka aktiviteten i era sociala medier

Som företagare är det i dag (oftast) viktigt med närvaro i sociala medier men det är dock inte alltid man hinner med, vill eller har kunskap att göra det på löpande basis.

För några månader sedan började vi samarbeta med en kund som ville förstärka sitt varumärkes kännedom på Facebook men som inte hade tid att göra det på löpande basis. Vi började med att putsa upp deras varumärke med en professionell och sammanhängande grafisk profil samt små justeringar på logotypen. När detta var klart var det dags att ta tag i Facebook-sidan som behövde ett facelift. Ny profilbild, coverbild och uppdaterad information samt automatiska meddelandesvar med relevant information.

Från att ha postat 3-5 inlägg per år i snitt har vi nu börjat publicera 3-4 inlägg per månad. Inläggens natur cirkulerar mellan bild-, video- och länk-poster. Vi publicerar även löpande annonskampanjer som ökat antal klick, meddelanden, bokningar och köp. På kort tid har Facebooksidans antal visningar, gilla-markeringar och engagemang ökat väsentligt och ökar succesivt ännu mer över tid.

Vill du också ha hjälp med företagssidan på Facebook och/eller LinkedIn? Vi ser till att era företagssidor är snygga, uppdaterade och relevanta för ett ge ett professionellt intryck i era sociala kanaler med innehåll som är anpassade efter er verksamhet och bransch.

 

I ett samarbete med oss på GoWeb, hjälper vi er med att:

social media analys

Analysera, städa upp och anpassa företagsprofilen för att potentiella kunder lättare ska hitta, förstå er tjänst/produkt och hitta kontaktinformation med en tydlig Call to action.

bilder till sociala medier

Vi publicerar era foton alternativt bilder från vår bildbank. Vi bildbehandlar genom att ljusa upp, lägga till skärpa, ändra färger, göra retuscher med mer för en professionell look.

copywriting, social media management

Copy skrivs utifrån er verksamhets röst. Vi levererar allt från säljande, informativa eller storytelling-baserade texter.

reklamvideos till sociala medier

Vi hjälper till att producera och publicera korta videoklipp.

Vi sköter företags sociala medier

Baserat på befintligt material och mandat publicerar vi kontinuerligt i era sociala medier för ett prydligt flöde.

social media kampanjer

Tillsammans planerar vi publiceringar och eventuella kampanjer för att ni ska få ut så mycket som möjligt av era sociala kanaler.

 

GoWeb, webbyrån i Gävle som hjälper dig med sociala medier.

Vi på webbyrån GoWeb hjälper er med era sociala medier, läs mer om Social media management här »

Se alla nyheter »

Öka aktiviteten på facebook.

Öka aktiviteten på facebook.

NYHETSBREV


Fann du den här artikeln intressant? Vi postar kontinuerligt nya inlägg. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av fler artiklar, erbjudanden, tips & tricks:

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK