GoWeb logotyp
Därför ska du använda SSL och https!

Därför ska du använda SSL och https!

SSL - Säkerheten först!

Vad är SSL?

Secure Socket Layer (SSL) är ett internetprotokoll för att säkra dataöverföring mellan en användares internetbrowser och hemsidan som användaren besöker. Det konverterar http:// till https:// i URL-adressen. Du kan även se en liten lås-ikon på hemsidor som har SSL.

 

Varför behöver du SSL?

SSL Tillhandahåller kryptering för våra dagliga kommunikationer mellan maskiner. Avsikten med att kryptera data med SSL är att ingen annan på nätverket ska kunna avlyssna eller manipulera informationen. Idag är det standard att ha SSL installerad på webbplatser och det är extra viktigt att ha SSL om du t.ex. har en användarhantering och e-handel.

• SSL tillhandahåller autentisering och bekräftar din indentitet.
• Förbättrar sökmotoroptimeringen för din webbplats (SEO).
• SSL skapar förtroende för er webbplats bland kunder.

 

Hur skaffar jag SSL?

SSL skaffar du via din domänhantering. Vi kopplar på SSL på alla hemsidor och landningssidor som vi publicerar. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du också vill ha en sökmotoroptimerad och säker webbplats!

 

Se alla nyheter »

NYHETSBREV


Fann du den här artikeln intressant? Vi postar kontinuerligt nya inlägg. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av fler artiklar, erbjudanden, tips & tricks:

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK